TEATRE FAMILIAR 
Data :
Diumenge 18 de febrer de 2024
Hora: 18 h
Durada : 60 '
Preu: 6 €  (NO S'APLIQUEN DESCOMPTES)

Fitxa artística:
Companyia: La Mecànica
Autoria:
Pau Bachero
Música: Mon Joan Tiquat
Direcció: Pau Bachero
Repartiment: Carme Serna, Aina Zanoguera, Borja Tous i Alejandro Navarro

Sinopsis:
La Mecànica presenta un espectacle descarat, fresc i enèrgic, on un grup d’adults lluiten per ser bons models sense perdre els papers davant la lògica i directa sinceritat de les nenes i els nens. Entre els objectes i la dansa, el teatre físic i la música, les veus invisibles dels més petits apareixen per demanar-nos amb humor i poesia com va ser que, un dia, els adults vam deixar de jugar. 
Nascut des d’una perspectiva a l’alçada dels genolls –el punt de vista dels nens–, Les Petites Coses ràpidament es transforma en un dinàmic i captivador espectacle, per a nens i adults, amb múltiples lectures, provocant així un diàleg intergeneracional. 
Un espectacle construït a partir de les vivències dels creadors i les creadores, i d’uns nens i nenes que han volgut fer visible la seva veu. Vosaltres, els nens i nenes, teniu el dret de créixer sabent que les vostres idees importen i mereixen ser escoltades.

Amb la participació de la comunitat local:
A cada funció, un grup de nenes i nens tenen l’oportunitat de formar part d’aquesta experiència teatral, assajant amb la companyia, aportant les idees, les veus i apareixent per sorpresa a algunes escenes de l’espectacle. Si hi vols participar truca’ns al 973310731 o escriu-nos a cultura@tarrega.cat abans del 15 de gener de 2024.