Inauguració de la nova exposició de l'artista targarí Josep Minguell: "Crònica d'un pintor de frescos. Tàrrega - Florència"
La descoberta de les discutides pintures de la cúpula de la catedral de Florència i les vivències de l’artista targarí Josep Minguell Cardenyes pintant dalt les bastides de l’Església de Santa Maria de l’Alba de Tàrrega són els relats paral·lels que condueixen el públic al desconegut món dels murals al fresc. Josep Minguell és Doctor en Belles Arts i especialista en pintura al fresc. Ha combinat la pràctica artística i la recerca col·laborat amb universitats de Tokio, Hawaii, Florència, Barcelona o Madrid.

Entre les seves obres de pintura al fresc destaquen els murals realitzats al temple de Santa Maria de l’Alba de Tàrrega, el Palau de la Diputació de Lleida o les esglésies de l’Espluga Calba, el Carme de Sant Joan Despí, Sant Joan de Reus o la Mare de Déu del Port de Barcelona. L'exposició constitueix, per tant, un viatge cap al fascinant món de la pintura mural al fresc, disciplina que té en el targarí Josep Minguell un dels seus ambaixadors més representatius. La mostra romandrà oberta fins al 16 de maig.

HORARIS
· Dijous i divendres: de 19 a 21 h.
· Dissabtes i diumenges (i altres festius): de 12 a 14 h. i de 19 a 21 h.
· Visites amb aforament limitat a 5 persones i duent mascareta
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració