Segueix el Tàrrega Sona amb Txema Riera Quartet i Carolina Blàvia
Txema Riera Quartet presenta Allegoria
Amb Terror (Underpool, 2016), el seu primer disc com a hammondista Txema Riera es va convertir en un punt de referència de l’escena jazzística actual.
Ara ens presenta el nou disc Allegoria, amb els seus col·laboradors habituals: Dani Pérez a la guitarra i el targarí Roger Gutiérrez a la bateria. També hi ha
convidat el conegut saxofonista Santi de la Rubia, un company de viatge amb qui comparteix moltes afinitats i complicitats.

Carolina Blàvia presenta Amália, espectable d’homenatge a la fadista portuguesa Amália Rodrigues, on combinen fados tradicionals i fado “canção”  popularitzats per Amália i també alguns temes propis del darrer treball de Carolina, els d’inspiració més fadista. Amb els anys, Carolina ha anat adquirint un elevat grau de maduresa interpretativa i pot considerar-se que ja forma part de l’elit internacional del gènere.
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració