Una exposició al Museu en el marc del Galacticat interpreta l'obra d'Stephen King
Aquesta exposició es capbussa en l’univers del degà de la novel·la de terror i suspens, Stephen King, i l'analitza des del punt de vista d’una creadora molt més jove i provinent d’una cultura més caribenya, Jennifer Dahbura.
Dahbura explica que la seva és una família de dones fortes que van acompanyar-la durant la seva infantesa i joventut, en el procés de creixement personal. En les seves obres veurem la imatge de la dona, ascendida a icona, i sempre com a protagonista en escenes carregades de simbologia màgica i referències a la mort, la santedat, el misticisme i la natura personificada en deïtat.
A la Sala d'exposicions temporals del Museu Tàrrega Urgell hi trobareu les seves trenta peces, algunes de les quals relacionades directament amb films de King, barrejades amb still frames i elmenets referencials de les pel·lícules del mestre del terror, en una mena d’amalgama concèntrica que pretén fer la visita amena, interessant i culturalment enriquidora al mateix temps.
Per últim, es podrà veure també un petit recull de curtmetratges del Festival en un racó de la sala especialment reservat per a l’ocasió.
L'exposició forma part de les activitats paral·leles del Festival de cinema fantàstic i de terror de Ponent Galacticat, que es durà a terme de manera presencial i online a Tàrrega del 23 al 29 d’agost de 2021.
 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració