Processó i SEGUICI FESTIU i SOLEMNE OFICI en honor a les Santes Espines 
A 3/4 de 7 de la tarda, des de la plaça Major
Organitza: Parròquia de Tàrrega i Associació Guixanet
La Festa Major reviu la Processó de les Santes Espines, acte solemne en què prendran part el consistori local i el Seguici Festiu de la població, format per l’Esbart Albada, La Fal·lera Gegantera, la Cobla Tàrrega i l’Associació Guixanet. Datada des de l’any 1551 i considerada l’origen de la festa patronal de Tàrrega, la Processó de les Santes Espines trau les relíquies per invocar la pluja submergint-les en aigua al peu de la creu gòtica de la plaça Major. 
La processó transcorrerà pel c. Carme, pl. Carme, c. Agoders i pl. Major.

L’EIXIDA amb exhibició de balls tradicionals 
A 3/4 de 9 del vespre després de l’ofici, a la plaça Major
Organitza: Regidoria de Cultura i entitats locals
La Festa Major atorga protagonisme als diversos elements del folklore tradicional local. El primer ball de la vetllada serà el Ball dels Valencians i tot seguit el Ball de l’Àliga de Tàrrega. Després, autoritats i ciutadania ballaran l’Eixida, la dansa típica de Tàrrega. Tot seguit, Gegants, Nans, Arquets, Cavallets, Verreta, Bastoners, Gitanes i Tossino. Himne de la Verge de l’Alba.
Balls de Bastonets amb l’Esbart Albada; Ball de Gegants amb La Fal·lera Gegantera; Ball de les Gitanes de La Soll; Balls d’Arquets, Nans, Cavallets, La Verreta i Lo Tossino amb Guixanet. La música en directe anirà a càrrec de la Cobla Tàrrega, els Grallers del Tararot i La Follia.

Concert amb GINESTÀ i Festa dels anys 80
A 2/4 d’11 de la nit, a la plaça Major
Els germans Serrasolsas lideren el projecte musical Ginestà. A Tàrrega presentaran el seu quart àlbum d’estudi, Vida meva (Halley Records, 2024). El duet de Sant Andreu de Palomar se sent explosiu i promet un directe per ballar, cantar i rebentar-ho tot. Tot seguit un repàs musicals de la música dels anys 80 i 90 clourà la nit.