PICAMPANAR
A les 7 de la tarda i a les 9 del vespre, al campanar de l’Església Parroquial 
Organitza: Agrupament Escolta de Tàrrega – Pioners i Caravel·les
Tradicional visita al campanar de Tàrrega en el marc de la Festa Major la que proposa l’Agrupament Escolta de Tàrrega. El mateix dijous al passi de les 9 del vespre el podcast El Pati oferirà una retransmissió del seu programa en directe.
Altres passis: divendres 10 a 2/4 de 7 de la tarda i 2/4 de 9 del vespre; dissabte 11 a 3/4 d'11  i 3/4 de 2 del migdia; diumenge 12, dilluns 13 i dimarts 14 de maig a les 12 i 3/4 d'1 del migdia, 3/4 de 5 de la tarda i a 1/4 de 9 del vespre.
Reserves als telèfons 661133276, 657418933 i al correu electrònic picampanartarrega@gmail.com

PREGÓ de Festa Major a càrrec de GEMMA PERIS DURAN
A les 8 del vespre, a la Sala de Plens de la Casa Consistorial (plaça Major)
Organitza: Ajuntament de Tàrrega
Gemma Peris Duran és l’actual directora de l’emissora Ràdio Tàrrega. Justament el Centenari de la ràdio a Catalunya, coincideix amb els 70è aniversari de l’emissora local. L’any passat va ser escollida presidenta de la Federació de Mitjans de Comunicació Local de Catalunya, que representa a un centenar de ràdios de proximitat, amb l’objectiu de visibilitzar la seva importància. La periodista és una activista de la ciutat, que col·labora en diferents Entitats de la capital de l’Urgell. Impulsora de l’editorial La Calaixera, la seva última publicació ha estat la novel·la Una vida de ferro fos, que narra la vida dins i fora de l’antiga fàbrica de maquinària agrícola J. Trepat. També ha escrit dues novel·les juvenils sobre el passat medieval de Tàrrega.

Sessió musical amb DJ JORDI VILA
A les 12 de la nit, a la plaça de les Nacions sense Estat
Jordi Vila és un DJ imprescindible de la nit targarina. Actiu en moltes entitats i associacions, les seves sessions barregen el dance més comercial amb el techno més conegut. Cançons que fan un repàs dels hits més ballables per a un públic heterogeni.