Matinal de BÀSQUET 3X3
A 2/4 de 10 del matí, al Pavelló del Club Natació
Organitza: Club Natació Tàrrega
Equips masculins, femenins i mixtes participen en aquesta matinal lúdica i esportiva de Club Natació Tàrrega on el bàsquet esdevé el protagonista.

Jocs infantils amb ARTISTALIA
A 2/4 de 12 del migdia, a la plaça de les Nacions sense Estat
Jocs de lògica, enginy, atzar, punteria, trencaclosques individuals i col·lectius. Artistalia proposa un seguit de jocs tradicionals de fusta donen forma a aquest taller que té com a objectiu que diferents generacions d'una mateixa família puguin jugar juntes. Demostra les teves capacitats en jocs d'habilitat i coordinació, encert, precisió, estratègia, esports, distracció, competició, càlcul, equilibri i imaginació.

RE pensar RE crear RE interpretar la cultura tradicional targarina
A la 1 del migdia, a l’Església Parroquial de Santa Maria de l'Alba i plaça Major
Per celebrar els 10 anys del festival Embarrat, en acabar el solemne ofici en honor a la Mare de Déu de l'Alba, el coreograf i ballarí Toni Jodar amb l'Esbart Albada, la Cobla Tàrrega i la Fal·lera Gegantera interpretarà alguns dels balls targarins des de la dansa contemporània.

Concert amb l'ORQUESTRA DE VENT i BANDA DE ROCK DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE TÀRREGA i vermut popular
A 1/4 de 2 del migdia, a la plaça de les Nacions sense Estat
Aquest concert anirà a càrrec de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega i, més concretament, de l’agrupació que forma l'Orquestra de Vent que enguany comptarà amb la participació prèvia de la banda de rock de l'escola.

DIA DE L’INFANT a les atraccions i firetes 
A les 5 de la tarda, a la zona del Parc Esportiu
Descompte a preu reduït per gaudir del darrer dia de les atraccions i firetes al Parc Esportiu. Gaudeix com un infant amb aquesta promoció.

Ball llarg de Festa Major amb BANDA SONORA
A 2/4 de 7 de la tarda, a la plaça de les Nacions sense Estat
Coneixes la paraula festa? L'orquestra de Tàrrega Banda Sonora ens ofereix un repàs dels millors cançons d'abans i d'ara en una sessió pels amants dels balls de saló i de la música en viu.

Castell de focs amb PIROTÈCNIA CATALANA
A les 10 de la nit, al Camp dels Escolapis
L'espectacle que proposa Pirotècnia Catalana està creat pels seus dissenyadors especialment per a Tàrrega. Utilitzant els seus coneixements en la matèria, així com un sofisticat equip informàtic amb les últimes tecnologies en disseny d’espectacles pirotècnics, creen un espectacle de focs artificials amb quatre parts fonamentals: combinació, dinamisme, colorit i espectacularitat.