MATINAL MOTERA
A partir de les 9 del matí, al Càmping Municipal (Zona de Lleure Felip Robinat)
Organitza: Club Esportiu Motards Tàrrega

25è OBERT D’ESCACS SUB-16 i PARTIDES RÀPIDES CIUTAT DE TÀRREGA
A les 10 del matí, a la plaça de les Nacions sense Estat
Organitza: Club d’Escacs Tàrrega

FIRACÓC 2024
De les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 5 de la tarda a 2/4 de 10 de la nit
A l’Espai MerCAT (plaça de les Nacions sense Estat)
Organitza: Regidoria de Promoció Econòmica

35a TROBADA DE GEGANTS I CAPGROSSOS
A les 11 del matí, a la plaça de l’Hort del Barceloní
Organitza: La Fal·lera Gegantera Tàrrega
Cercavila gegantera que és tot un referent per a les agrupacions folklòriques del país. La Fal·lera Gegantera de Tàrrega exerceix d’amfitriona de l’aplec, acostant fins a la capital de l’Urgell l’encís de la cultura popular. En arribar la comitiva a la plaça Major, s’oferiran les exhibicions de balls. Enguany la Trobada arriba a la seva 35a edició amb els gegants centenaris del barri de La Mercè restaurats, que oferiran un ball ben especial al costat de colles centenàries del país a l’acabar la cercavila.
Recorregut: Plaça de l’Hort del Barceloní (plantada), c. Joan Tous, c. Joan Maragall, pl. del Carme, av. Catalunya, pl. Pare Carles Perelló, c. Santa Maria, c. Sant Joan i pl. Major.

Ball llarg de Festa Major amb l’ORQUESTRA MONTGRINS
A les 6 de la tarda, a la plaça de les Nacions sense Estat
Una orquestra amb una gran posada en escena, que ofereix la millor ambientació i garanteix a tots els assistents una vetllada inoblidable. L'Orquestra Montgrins ofereix cada any una selecció de grans èxits per gaudir-los de la mà dels seus intèrprets. Els millors cantants i solistes us esperen a l'escenari i amb uns músics de primera qualitat us faran moure l'esquelet! Deixeu-vos portar al ritme d'un variat recull de ballables.