Programa especial de RÀDIO TÀRREGA
A les 10 del matí, al 92.3 FM i al Laberint, cruïlla del c. Carme amb c. Santa Anna
Organitza: Ràdio Tàrrega
Les ones de Ràdio Tàrrega retransmetran entrevistes als protagonistes principals d’aquests dies de festa. Es podrà seguir al dial 92.3 FM o posteriorment al podcast de l'emissora.

Repic de campanes i Sirollada amb DIABLES DE BAT
A les 12 del migdia, des del campanar de l’Església Parroquial
Organitza: Diables de BAT
Els campanars de la ciutat ofereixen un esclat de sons que clou amb els petards del grup de Diables de BAT a l'Església Parroquial.

VERMUT I DINAR POPULAR
A partir de 2/4 d’1 del migdia, a la plaça de les Nacions sense Estat
Organitza: Associació Alba i La Soll
Agafa forces per aquests dies de Festa Major amb un vermut i dinar popular a la plaça de les Nacions sense Estat preparat per l’Associació Alba i La Soll.

L’EIXIDETA  · Espectacle de cultura popular a càrrec dels infants de la ciutat
A les 6 de la tarda, a la plaça de Sant Antoni
Organitza: Associació Guixanet
Concedim el protagonisme als petits de la ciutat, amb una cercavila de cultura popular pel centre de la ciutat. La celebració s’obrirà amb l’encesa de la tronada. El pregoner tradicional apareixerà junt amb els Macers, encarregats d’obrir la cercavila. Al seguici participaran també l’Àliga Petita de Tàrrega, els Targalets, la Targafera i els nous Diables Targalots, els Nans, els Gegants Tararots, els gegantons la Sípia i l’Escamarlà, les Arquets infantil, la Coral Infantil Mestre Güell, els Petits Diables de BAT, els Bastoners Petits de l’Esbart Albada i els Gegantons de les escoles, fent costat als elements del folklore local. L’itinerari finalitzarà a la plaça Major, on els menuts oferiran la seva versió de l’Eixida, la dansa típica de Tàrrega, entre altres balls. Amb la participació del Cacauero i la Rubinada.
L’acte també comptarà amb la participació de l’orquestra de corda de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega i els grallers Els Baladrers i els Grallers de la Barra.

Holi Colors amb HOLIBLUE
A les 8 del vespre, a la llera del riu Ondara
Organitza: Holi Blue
Amb un DJ i un animador la Festa HoliBlue manté l’esperit original d’aquestes celebracions on els colors i el bon ambient creen un clímax festiu per compartir en comunitat.

Nit musical amb MUSHKA i CHICKEN HOUSE PARTY
A les 11 de la nit, a la plaça de les Nacions sense Estat
La Festa Major de Tàrrega manté la seva condició de gran aparador amb propostes per a tots els gustos i edats. Una de les caps de cartell serà Mushka. La maresmenca és actualment l’artista en català amb més oients mensuals a la plataforma Spotify després de l'impacte obtingut per la recent col·laboració amb la seva germana Bad Gyal a SexeSexy i la sortida de l'últim disc, Sexysensible (Dale Play, 2024). Actuarà divendres 10 de maig a la plaça de les Nacions sense Estat a les 11 de la nit en un doble concert on també intervindrà Chicken House Party, una festiva sessió de DJs per tancar la nit.