LO CLOSCAMOLL és una iniciativa impulsada per l’Associació Agrat, entitat formada bàsicament per joves de Tàrrega que té com a objectiu dinamitzar la població de l’Urgell amb activitats obertes a tota la ciutadania i per a totes les edats. Ara fa un any es va crear la comissió Agratkids formada per joves que ja són pares o mares molts d’ells tenen petits, amb la intensió d’impulsar iniciatives d’oci i culturals de qualitat dirigides als infants, però també a tota la família. És la primera de les iniciatives impulsades per aquesta comissió que pretén, a través de la música, oferir a les famílies una jornada festiva per compartir amb els seus fills, però també amb els avis, els tiets, els cosins o els amics de l’escola. Un dia de diversió per a tots els públics!

LO CLOSCAMOLL és principalment un festival de música dirigit a infants de 0 a 12 anys amb una proposta de concerts per a tots els gustos i amb activitats també relacionades amb la música i el ball, però també amb propostes i tallers creatius on tothom hi pot participar activament. El fesival compta amb un espai per a nadons, un “espai teta” per donar el pit o per trobar-hi una mica de calma i un espai de foodtrucks per a quedar-se a dinar tota la família.

LO CLOSCAMOLL també és un festival amb valors. Fomentem l’oci en família, creiem en la música com a mitjà terapèutic, d’aprenentatge i de diversió, fomentem la inclusió de tots els col·lectius i estem compromesos amb les entitats del nostre territori.

LO CLOSCAMOLL · EDICIÓ 2021
Després d’un any d’aturada a causa de la pandèmia, el festival de música familiar de Ponent Lo Closcamoll,  recupera l’activitat musical amb un concert matinal a ritme de reggae el proper dissabte 18 de setembre coincidint amb la primera setmana de l’inici escolar.
El grup Reggae per Xics portarà a Tàrrega el seu nou espectacle Quadern de Bitàcola adreçat a públic familiar.
El concert es farà al Càmping Municipal de Tàrrega a les 12 del migdia i l’entrada és gratuïta.
L’aforament serà limitat i caldrà fer reserva prèvia a través d'aquest formulari.

Lo Closcamoll compta amb el suport de l’Ajuntament de Tàrrega, la Diputació de Lleida i l’IEI. 
WEB MAPA