LO CLOSCAMOLL és una iniciativa impulsada per l’Associació Agrat, entitat formada bàsicament per joves de Tàrrega que té com a objectiu dinamitzar la població de l’Urgell amb activitats obertes a tota la ciutadania i per a totes les edats. Ara fa un any es va crear la comissió Agratkids formada per joves que ja són pares o mares molts d’ells tenen petits, amb la intensió d’impulsar iniciatives d’oci i culturals de qualitat dirigides als intants, però també a tota la família. És la primera de les iniciatives impulsades per aquesta comissió que pretén, a través de la música, oferir a les famílies una jornada festiva per compartir amb els seus fills, però també amb els avis, els tiets, els cosins o els amics de l’escola. Un dia de diversió per a tots els públics!

LO CLOSCAMOLL és principalment un festival de música dirigit a infants de 0 a 12 anys amb una proposta de concerts per a tots els gustos i amb activitats també relacionades amb la música i el ball, però també amb propostes i tallers creatius on tothom hi pot participar activament. El fesival compta amb un espai per a nadons, un “espai teta” per donar el pit o per trobar-hi una mica de calma i un espai de foodtrucks per aquedar-se a dinar tota la família.

LO CLOSCAMOLL també és un festival amb valors. Fomentem l’oci en família, creiem en la música com a mitjà terapèutic, d’aprenentatge i de diversió, fomentem la inclusió de tots els col·lectius i estem compromesos amb les entitats del nostre territori.
 
WEB MAPA