LO CLOSCAMOLL és una iniciativa impulsada per l’Associació Agrat, entitat formada bàsicament per joves de Tàrrega que té com a objectiu dinamitzar la població de l’Urgell amb activitats obertes a tota la ciutadania i per a totes les edats. Ara fa cinc anys es va crear la comissió Agratxics formada per joves que ja són pares o mares molts d’ells tenen petits, amb la intenció d’impulsar iniciatives d’oci i culturals de qualitat dirigides als infants, però també a tota la família. 

LO COSCAMOLLL és la primera de les iniciatives impulsades per aquesta comissió que pretén, a través de la música, oferir a les famílies una jornada festiva per compartir amb els seus fills, però també amb els avis, els tiets, els cosins o els amics de l’escola. Un dia de diversió per a tots els públics! Actualment ens trobem en la 9a edició. 

LO CLOSCAMOLL és principalment un festival de música amb una proposta de concerts per a tots els gustos i amb activitats també relacionades amb la música i el ball on els infants i els adults hi podran participar activament. 

LO CLOSCAMOLL és un festival “children friendly”. L’espai on es durà a terme està pensat i adaptat perquè les famílies s’hi puguin trobar còmodes i hi puguin trobar totes les facilitats per a atendre els seus fills. Comptarà amb un espai per a nadons, un “espai teta” per a donar el pit o l’espai fer a fer un pícnic en família. 

LO CLOSCAMOLL és un festival amb valors. Fomentem l’oci en família, creiem en la música com a mitjà terapèutic, d’aprenentatge i de diversió, fomentem la inclusió de tots els col•lectius i estem compromesos amb les entitats del nostre territori. El 10% del remanen, és donaran a una entitat social, la resta és per la pròpia entitat que organitza el festival i puguem seguir organitzant activitats. Tots els organitzadors i membres de l'entitat som voluntàries.  Podeu trobar tota la informació i el cartell a la web.
LO CLOSCAMOLL · EDICIÓ 2024


El festival de música familiar de Ponent Lo Closcamoll se celebrarà el proper dissabte 27 d'abril de 2024 a l'escola Àngel Guimerà, amb un seguit de concerts: Xiula - Ambauka - Els Atrapasomnis, El Gripau Blau i DJ Papaia.

Obert de 10 del matí a 9 del vespre.
 
Podeu adquirir l'entrada a: https://www.agratickets.cat/producte/closcamoll-2024/ 

Lo Closcamoll compta amb el suport de l'Ajuntament de Tàrrega, l'IEI i la Diputació de Lleida 
WEB MAPA