Ral·li Fotogràfic Familiar
11.00 h. Des del Museu Tàrrega
Et coneixes la ciutat com ningú, sabries descobrir els racons amagats?
Et proposem un Ral·li fotogràfic familiar perquè utilitzant la càmera del mòbil participis en aquesta gimcana per a tots els públics. Per inscriure't al ral.li 

Vermut a la llera del riu Ondara
11.30 h. Llera del riu Ondara
Amb la participació de Lo Pati Podcast i la sessió de DJ Ventura.
Organitza: Associació Agrat

Solemne Ofici en honor de la Mare de Déu de l’Alba, patrona de Tàrrega
Visita guiada de les noves pintures del presbiteri (a 2/4 de 7 de la tarda)

12.00 h. Parròquia de Santa Maria de l’Alba
Presidirà Mons. Francesc Conesa i Ferrer, bisbe de Solsona. Missa concelebrada pels sacerdots de la Unitat Pastoral de Tàrrega i del bisbat. Acabada la missa, a les 13h, s’inauguraran les pintures del presbiteri. Es faran diversos parlaments referents a les pintures realitzades per Josep Minguell. El mateix dissabte, a les 18.30 h es farà una visita guiada dels diversos conjunts de frescos de la parròquia Sta. Maria de l’Alba, realitzats per Jaume Minguell i Josep Minguell. La visita serà a càrrec del mateix autor.
Organitza: Parròquia de Tàrrega

Firacoc 2022
18.00 h. a 23.00 h. Espai MerCAT
Amb la Festa Major torna la Firacoc, la parcel·la gastronòmica que Tàrrega dedica a les diverses varietats de coca de recapte i altres receptes de fleca com coca, panadons, orelletes, galetes o bunyols. Els expositors participants posaran a la venda els tradicionals cocs (escalivada, carabassó, samfaina, arengada...) al costat de propostes més innovadores. Delícies per al paladar que faran de l’Espai MerCAT un punt de referència per als gourmets.
Organitza: Regidoria de Promoció Econòmica

CorreTossino 2022 amb Band The Marxa, La Follia Brass Band i Tiriki Trauki Fanfarrea
18.00 h. Des del c/ Montsec
El Corretossino és un original correbars festiu que s’organitza per la Festa Major de Maig, i que se celebra el dissabte a la tarda des de l’any 2012. L’animat passacarrers transcorre per diferents bars del centre de la ciutat al ritme de xarangues, on lo Tossino és el tòtem a seguir i l’amfitrió de la festa. Aquest any la música anirà a càrrec de Band The MarxaLa Follia Brass Band i Tiriki Trauki Fanfarrea.
Recorregut: c/ Montsec, Av Balaguer, Av Catalunya, Pl. Carles Perelló, c/ Santa Maria, c/ Carme, c/ Agoders, Pl. Carme, Pl. Anselm Clavé, Pl. Nacions.
Organitza: Lo Tossino de l'Associació Guixanet

Visita guiada de les noves pintures del presbiteri
18.30 h. Parròquia de Santa Maria de l’Alba
El dissabte s'inauguren i a les 18.30 h es farà una visita guiada dels diversos conjunts de frescos de la parròquia Sta. Maria de l’Alba, realitzats per Jaume Minguell i Josep Minguell. La visita serà a càrrec del mateix autor. 
Organitza: Parròquia de Tàrrega

Exhibició de la secció infantil dels Diables de BAT i Espetec d'Agramunt
19.30 h. Plaça del Carme
El grup de Diables Infantils de BAT de Tàrrega neix oficialment el 23 de juny de 2017 de la mà del grup de Diables BAT. Amb ganes de fomentar la cultura del foc i els correfocs típicament catalans en la canalla i poder fer unes festes molt més divertides i animades.
Aquest 2022 hi ha convidada la colla infantil de Diables Espetec d'Agramunt.
Organitza: Grup de Diables de BAT

La Nit del Tararot
A partir de les 20.30 h. Plaça Major
·Sopar popular (a 2/4 de 9 del vespre, a la plaça Major)
Venda de tiquets del sopar al Vermut de l'Agrat i al CorreTossino
·Espectacle de cultura popular (a les 10 de la nit, a la plaça Major)
La Nit del Tararot és un espectacle de cultura popular de carrer que compta amb una participació directa de 700 persones. Hi participen colles de cultura popular de Tàrrega i de fora vila. Aquest any l’espectacle commemorarà els 350 anys de la nova construcció de la Parròquia degut a l’ensorrament del campanar i que ha acabat configurant el temple que tenim actualment.
Organitza: Associació Guixanet

Correfoc amb els Diables BAT i Diables Espetec d’Agramunt.
Després de La Nit del Tararot. Als carrers del nucli antic
El grup de Diables de BAT neix el 1986 de la mà del grup de teatre BAT de Tàrrega, influenciats i ajudats pel Grup Comediants. Han realitzat diferents Correfocs i espectacles a la Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega, així com cloendes i inauguracions. També han participat en la cloenda de les Olimpíades 92 i Expocultura 94. Aquest any els acompanya la colla de Diables Espetec d'Agramunt.
Recorregut: Pl.Major, C/ de l’Estudi, C/ de Lluís Folquet, C/ de la font, C/ Major, Pl. Sant Antoni, C/ Sant Agustí, C/ Migdia, C/ de les Piques, Pl. Major.
Organitza: Grup de Diables de BAT

Concert amb Roba Estesa + La Terrasseta de Preixens + Lasta Sanco
00.15 h. Plaça de les Nacions sense Estat
Roba Estesa és un octet musical femení i feminista català que va néixer el 2013 al Camp de Tarragona; aquest grup canten en català i fusionen les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i melodies folk.
La Terrasseta de Preixens és un grup de música format a Preixens el 2008 per components de Tàrrega, Cervera i Igualada que han publicat quatre discs. La seva cançó “Final Ffeliç”, que forma part del seu tercer treball, ‘Candidatura’, va ser la més escoltada de la demarcació de Lleida a la plataforma Spotify el juliol de 2015.
Lasta Sanco és una proposta musical nova formada per 4 membres de la Segarra, més concretament de Cervera, que té un estil molt particular i que balla pel mestissatge i l'electrònica. El nom del grup significa "última oportunitat" i aquest 2022 presenten el seu nou treball, ‘Esperanto’.

ACTIVITATS PRÈVIES DIJOUS 12 DIVENDRES 13 DIUMENGE 15