Dijous 5 de maig 19.00 h – Sala Marsà
Inauguració exposició Lluís Trepat
Mostra de dibuixos a tinta xinesa i aquarel·la que formen part de la col·lecció privada de l’artista Lluís Trepat (Tàrrega, 1925). Son peces realitzades en base als viatges culturals en què va participar com a professor de dibuix de l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda. En aquesta exposició veurem l’obra inèdita d’un ninotaire català viatjant pel món, en la seva vessant més còmica i de gran expressió plàstica. Oberta fins al 5 de juny.

Diumenge 8 de maig 9.30 h – Parc Esportiu
Mitja Marató i 10 km Ciutat de Tàrrega
La Mitja Marató i 10 Km Ciutat de Tàrrega-Memorial Eduard Garcia Piqué és una doble cursa de fons, que té lloc a Tàrrega durant la primera quinzena del mes de maig. La cursa es va començar a celebrar l’any 2001 i l’any 2004 s’hi incorporà a més el recorregut de la Mitja Marató (21,097 km). L’any 2008 va morir dissortadament el que va ser fins aleshores soci fundador i vicepresident de l’entitat: Eduard Garcia Piqué. La cursa es convertí a partir d’aquest moment en un memorial, un petit homenatge a una persona dedicada a l’esport i a l’atletisme de fons de casa nostra. Aquest 2022 arriba a la seva 21a edició.
Organitza: 100x100 Fondistes Tàrrega

Diumenge 8 de maig 18.00 h – Teatre Ateneu
El tocadiscos de Joan Fuster
El tocadiscos de Joan Fuster és un concert produït pel festival de referència de la cantautor d’autor, el Barnasants, que arriba a Tàrrega per primer, i ho fa cop amb un espectacle teatral prenyat de música en viu. Un cop exhibit al País Valencià, la nostra ciutat n’acull l’estrena a Catalunya. Les cançons de Raimon, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Ovidi Montllor, Al Tall o Pi de la Serra conformen la banda sonora de l’espectacle: Pau Alabajos, Cesk Freixas, Mireia Vives, Feliu Ventura... canten en directe alguns dels himnes més simbòlics de la generació predecessora i reten homenatge a Joan Fuster en el centenari del seu naixement.
Entrades a la venda a www.culturatarrega.cat

Dimecres, 11 de maig de 2022
18.00 h – Plaça de les Nacions sense Estat

Cantata Boix el Bruixot i la ciutat de Meravella , a càrrec d'infants de 6è de les escoles de Tàrrega
L’alumnat de 6è d'educació primària de les escoles Àngel Guimerà, Jacint Verdaguer, Maria Mercè Marçal, Escola Pia, Vedruna Tàrrega i de cant coral de l'EMMT esdevenen cantaires sota la direcció de l’escola de música. En la iniciativa també col·labora l'Escola d'Arts Ondara.
Organitza: Comissió Brass Band del Pla Educatiu d'Entorn 0-20 de Tàrrega

20.00 h – Oficina Jove de l’Urgell
Noves maneres de fer fotos amb el mòbil
La Regidoria de Ciutadania, Educació i Treball i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega organitzen el taller de fotografia i xarxes socials a càrrec de Gerard Cuberes, fotògraf, realitzador i pilot de drons. Només cal que portis el mòbil i tinguis més de 12 anys. Inscripcions a https://tuit.cat/Gb6ez
Organitza: Regidoria de Ciutadania, Educació i Treball

22.00 h – Local d’Assaig Societat Ateneu
Assaig del Ball de l’Eixida
Et convidem a aprendre el Ball de l'Eixida, la nostra dansa més tradicional, a càrrec de l’Esbart Albada que esdevindrà l’assaig de l’acte que es durà a terme divendres.

ACTIVITATS PRÈVIES DIJOUS 12 DIVENDRES 13 DISSABTE 14 DIUMENGE 15