Matinal de bàsquet 3x3
9.30 h. Pavelló Club Natació Tàrrega
Equips masculins, femenins i mixtes participen en aquesta matinal lúdica i esportiva on el bàquet esdevé el protagonista.
Organitza: Club Natació Tàrrega

Jocs Infantils amb Toc de Fusta
12.00 h. Plaça de les Nacions sense Estat
Treballant la fusta Toc de Fusta fan autòmats de gran format. Aquesta companyia juga i fa jugar amb els mecanismes que ells componen. Ho fan per als més menuts, sense oblidar que a tots i totes ens agradaria algun cop tornar a ser nens i nenes. A Tàrrega aquesta vegada ens duran la proposta Els amics d'en Crusó.

Concert orquestra de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega i vermut popular
13.00 h. Plaça de les Nacions sense Estat
Aquest concert anirà a càrrec de de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega i, més concretament de l’agrupació que forma l'Orquestra de Vent.

Cafè Concert i ball amb l’Orquestra Banda Sonora
17.00 h. i 18.30 h. Plaça de les Nacions sense Estat
Coneixes el significat de la paraula festa? Banda Sonora, orquestra de Tàrrega, et convida a ballar aquesta Festa Major!

Espectacle UAALAAAA!!! amb Magic Girls · Next Generation
17.30 h. Teatre Ateneu
Les Next Generation són tres joves magues d’entre 14 i 15 anys de la comarca de l’Urgell acostaran al públic el fascinant món de la màgia amb el seu nou espectacle familiar de màgia ple d'humor i grans il•lusions, on s'inclou el seu famós número de quick change (canvis de vestuari màgics) amb el qual ha sorprès en diferents festivals de màgia.
Entrades a la venda a www.culturatarrega.cat

Processó i Seguici Festiu de les Santes Espines
19.00 h. Des de la Plaça Major
La Festa Major reviu la Processó de les Santes Espines, acte solemne en què prendran part el consistori local i el Seguici Festiu de la població. La processó transcorrerà pel carrer del Carme, plaça del Carme, carrer d’Agoders i plaça Major.
Organitza: Parròquia de Tàrrega i Associació Guixanet

Solemne Ofici en honor a les Santes Espines, patrones de Tàrrega
20.00 h. Parròquia de Tàrrega
Ofici en honor a les Santes Espines. Presidirà Mons. Francesc Conesa i Ferrer, bisbe de Solsona. Missa concelebrada pels sacerdots de la Unitat Pastoral de Tàrrega i del bisbat.
Organitza: Parròquia de Tàrrega

Eixida · Exhibició de balls tradicionals
21.00 h. Plaça Major
La Festa Major atorga protagonisme als diversos elements del folklore tradicional local. Autoritats i ciutadania ballaran l’Eixida, la dansa típica de Tàrrega. Després, Balls de Bastonets amb l’Esbart Albada; Ball de Gegants i Dansa dels Capgrossos amb La Fal•lera Gegantera; Balls d’Arquets, Nans, Cavallets i Lo Tossino amb Guixanet; i una sardana d’exhibició amb l’Agrupació Amics de la Sardana. La música en directe anirà a càrrec de la Cobla Tàrrega i La Follia, una jove formació targarina de brass band que conviu com a músics amb els Grallers de la Barra i que van debutar a la Festa Major de l’any passat (2021).
Organitza: Regidoria de Cultura i entitats locals

Concert amb Tesa i Bredda
23.30 h. NOVA UBICACIÓ: Camp dels Escolapis
Tesa és una rapera d’Almussafes (València), abanderada de l’escena de música urbana. La seva música es caracteritza pel seu activisme, la seva combativitat i el fort contingut feminista de les seves lletres. La cantant presenta el tercer treball, ‘Rap d’arrel’ (Temps Record, 2022), una fusió de hip-hop i folk.
Bredda és un grup que va néixer a l'Urgell l'estiu del 2018. Fan música en català d'un estil de fusió de rock, rap i reggae; a més, van publicar el seu nou disc, Resiliència, el passat dia 18 de març de 2022, tota una novetat.

Nit de música dance i electrònica amb Dj Hèctor Ortega (Flaix FM) i Dj Lau
23.30 h. Plaça de les Nacions sense Estat
Hèctor Ortega és DJ i locutor, de fet, actualment està presentant el Flaix Matí, el programa despertador de Flaix FM, de 6 a 11 h en directe. Tot i això, amb altres tasques de producció fora d’antena.
En DJ Lau es defineix com un apassionat de la música que es dedica a ambientar qualsevol mena de festa, amb diferents estils musicals.

ACTIVITATS PRÈVIES DIJOUS 12 DIVENDRES 13 DISSABTE 14 DIUMENGE 15