Situada a la cantonada dels carrers de La Vilanova i Les Piques, al cor del nucli antic, la Casa de Cultura acull la seu del Centre Cultural de Tàrrega i diversos cursos a la seva sala d'actes. Als baixos de l’edifici (amb entrada des del carrer de La Vilanova) es troba la Sala Marsà, dedicada a exposicions i mostres, especialment de gènere artístic. L'immoble fou construït durant el segle XVIII i també és conegut com Cal Terés. Als anys 70 esdevingué de propietat municipal albergant el Museu Comarcal de l'Urgell (actualment a Cal Perelló). Després d'unes reformes, es reinaugurà l’any 1984 com a Casa de Cultura.

  Del 2 de setembre al 3 d'octubre de 2021
 
Lo país de Maialussa
  Carles Hac Mor, Àngel Jové i Benet Rossell
  A cura de Xavier García
  L’any 1989, tres artistes —Carles Hac Mor, Àngel Jové i Benet Rossell— realitzaren un viatge iniciàtic que va esdevenir en descoberta: Lo País de Maialussa. Un territori bastit damunt un canemàs que limita al nord amb Mític, al sud amb Líric, a Ponent amb Art i a l’est amb el Metafísic. Al centre hi té la Bellesa.
La mostra que ara es presenta a la Sala Marsà, avui com un quadern de bitàcola, exposa alguns elements que van recollir els protagonistes al llarg d’aquesta recerca identitària i es podran veure recollits en un volum de la col·lecció Natan amb un centenar de polaroids d’Àngel Jové amb els textos de Carles Hac Mor, Esther Xargay, Maria_Josep Balsach i Cristina Pertile.

 Horaris de la Sala Marsà
 • Dijous i divendres de 19 h a 21 h.
 • Dissabtes, diumenges i festius de 12 h a 14 h i de 19 h a 21 h.
 Si teniu interès a visitar la Sala Marsà fora de l'horari habitual d'obertura, contacteu amb nosaltres a cultura@tarrega.cat
 o al telèfon 973 31 07 31