Situada a la cantonada dels carrers de La Vilanova i Les Piques, al cor del nucli antic, la Casa de Cultura acull la seu del Centre Cultural de Tàrrega i diversos cursos a la seva sala d'actes. Als baixos de l’edifici (amb entrada des del carrer de La Vilanova) es troba la Sala Marsà, dedicada a exposicions i mostres, especialment de gènere artístic. L'immoble fou construït durant el segle XVIII i també és conegut com Cal Terés. Als anys 70 esdevingué de propietat municipal albergant el Museu Comarcal de l'Urgell (actualment a Cal Perelló). Després d'unes reformes, es reinaugurà l’any 1984 com a Casa de Cultura.

Del 31 de març al 24 d'abril de 2022
futurs ignots
Llorenç Isanda
L’observació de la natura és el punt de partida del volums estilitzats de les peces escultòriques d'aquest jove artista de Barcelona. Formes netes, sense detalls superflus i d’una realització acurada, Isanda pretén crear peces més enllà de la representació figurativa i que convidin a gaudir-ne, a aturar-nos en la contemplació i a reflexionar sobre la fragilitat del nostre entorn i la nostra interacció amb el medi. L’obra d'Isanda parla “d’energia latent, de força adormida i preparada per generar nova vida”.
Isanda (Barcelona, 1987) defensa que “tot ha sigut nou alguna vegada; que la vida no és immutable” i afegeix que “els humans som molt agosarats quan creiem que cal conservar-ho tot tal i com ho coneixem”. Aquesta creença dóna peu a escultures de bells volums que a través dels sentits ens interpel·len i posen en dubte les certeses i creences.
Podeu trobar-ne l'obra al seu Instagram: @llorens_isanda_escultor

 Horaris de la Sala Marsà
 • Dijous i divendres de 19 h a 21 h.
 • Dissabtes, diumenges i festius de 12 h a 14 h i de 19 h a 21 h.
 Si teniu interès a visitar la Sala Marsà fora de l'horari habitual d'obertura, contacteu amb nosaltres a cultura@tarrega.cat
 o al telèfon 973 31 07 31