Titelles
Data: Diumenge 5 de febrer
Hora: 18 h
Durada: 50'
Preu: 5 €
Promoció especial: Per la compra de 4 entrades de qualsevol dels espectacles inclosos dins de la programació familiar 2022-23 regalem 1 entrada. Aquesta promoció s'aplicarà en el mateix moment de la compra. Disponible només a la botiga del Museu i a taquilles.

Fitxa artística:
Autoria:Juan Manuel Quiñonero Redondo
Direcció: Juan Manuel Quiñonero redondo i Maria Socorro Garcia Ferrández
Interpretació: Maria Socorro  Garcia Ferrández Iris Pascual Regueiro

Sinopis:
La Llum és un ésser màgic que viu en els núvols. Els seus dies transcorren feliços, donant forma als núvols, encenent i apagant la llum del seu far que manté sempre net. Un dia un aviador, Marcello, s'estavella contra el seu núvol i la Llum li deixa les seves ales perquè pugui tornar. A partir d'aquest moment, la Llum ja no podrà continuar volant i acabarà caient a la terra. Allí no pararà de buscar, fins a trobar a Marcello i junts descobriran la força del complementari, que bell és compartir i que necessari és, a vegades, acomiadar-se.
Núvol Núvol és un conte visual amb actrius i marionetes amb un enfocament modern i innovador que no obvia la tradició del teatre de titelles. És un conte poètic en el qual la narració i el diàleg són breus però molt explícits i expressius. En ell, des de l'humor i l'amor, es realitza un plantejament sobre que som capaços de fer per a ajudar els altres apel·lant a les emocions i qüestionant que arribem a fer per estimar i que ens estimin.
Núvol Núvol és un joc poètic sobre la idea de l'amor romàntic que se'ns transmet des de la més tendra infància. Inspirat en el conte de La Sireneta.

“Premi Drac D’Or al millor espectacle de titelles a la Fira de Titelles de Lleida 2021”
“Premi millor espectacle de titelles i objectes a FETEN 2020” 
“Premi del jurat Infantil al millor espectacle al Festitíteres d’Alacant 2020”.