Titelles
Data:
Diumenge 12 de març
Hora: 18 h
Durada: 50'
Preu: 5 €
Promoció especial : Per la compra de 4 entrades de qualsevol dels espectacles inclosos dins de la programació familiar 2022-23 regalem 1 entrada. Aquesta promoció s'aplicarà en el mateix moment de la compra. Disponible només a la botiga del Museu i a taquilles.

Fitxa artística:
Autoria: Ka Teatre, Íngrid Domingo i Jordi Farrés
Direcció:Íngrid Domingo i Jordi Farrés
Interpretació:Maria Berenguer i Montse Pelfort

Sinopsis:
El protagonista de la nostra història viu i treballa sota terra. S'ha creat un món on gaudeix del seu ofici de sabater i és feliç amb les petites coses del dia a dia. La seva manera especial d'arreglar les sabates generarà un canvi en les persones que les porten i la seva passió i dedicació provocarà una transformació del món on vivim. Però, les coses no seran fàcils, perquè pel camí hi trobarà obstacles. «Sota sola» és un espectacle de sala de format mitjà, sense paraules i per a tots els públics, que juga amb el llenguatge visual combinant un titella, objectes, música i projeccions. Vivim en un món on ens movem per inèrcia, on funcionem a un ritme frenètic i innecessari, on tot ha de ser immediat. «Sota sola» ens parla de donar valor les petites coses del dia a dia, de la importància de parar, respirar, escoltar-nos i poder ser qui volem ser. Sense oblidar-nos dels petits gestos que podem fer per transformar el nostre món un món millor.
Ka Teatre és una jove companyia anoienca creada per Maria Berenguer i Montse Pelfort l’any 2017. Ja es van guanyar el públic del Teatre Ateneu amb Kàtia i ara ens presenten Sota Sola, el seu segon espectacle, on segueixen jugant i investigant amb el teatre visual i d’objectes, titelles, projeccions i música.