Data :
 16 de desembre
Hora: 20.30 h
Durada: 90'
Preu: 25 €
Descomptes: 15%: Carnet de la Biblioteca de Tàrrega;  20%:Tr3sc, Carnet Jove, majors de 65 anys, aturats i persones amb discapacitat; 5€: Menors de 18 anys

Fitxa artística: 
Companyia: Velvet Events SL 
Autoria:
Marc Angelet i Jordi Casanovas
Direcció:  Jordi Casanovas
Repartiment: Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert, Mia Esteve

Sinopsis
Una comèdia dramàtica plena de teories de la conspiració, secrets, mentides i amistats a punt d’esclatar. Un grup d’amics prepara “una intervenció”. Amb la intervenció esperen fer tornar el sentit comú a la amiga que fa temps que es deixa portar per teories conspiranoiques. Però dir tot el que pensen d’ella no serà un procés plàcid. La trobada farà sortir a la llum malestars i secrets que guarda aquesta colla d’amics que es coneixen des que eren ben petits. I nosaltres ens preguntarem si podem estimar a una persona que veu el món completament diferent a com el veiem nosaltres. Som una productora teatral. Creiem en la dramatúrgia catalana i sabem que els nostres autors i autores són una aposta segura. Comèdies dramàtiques que alhora ens facin repensar el món que vivim.
Un projecte de Hause & Richman,  una productora teatral que aposta per la dramatúrgia catalana contemporània, acompanyant els nostres autors i autores principalment en la creació i creixem de ficcions dramàtiques que alhora ens facin repensar el món que vivim.