Data :
 21 d'octubre
Hora: 20.30 h
Durada: 110'
Preu: 25 €
Descomptes: 15%: Carnet de la Biblioteca de Tàrrega;  20%:Tr3sc, Carnet Jove, majors de 65 anys, aturats i persones amb discapacitat; 5€: Menors de 18 anys

Fitxa artística: 
Companyia: Focus

Autoria: Martyna Majok
Direcció:  Pau Carrió 
Traducció:  Adriana Nadal
Repartiment:  Julio Manrique, Pau Roca, Anna Sahun, Katrin Vankova

Sinopsis

L’Eddie, un camioner a l’atur, i la seva exdona, Ani, es retroben d’una manera inesperada després d’un accident terrible que l’ha deixat tetraplègica.
La Jess, filla d’immigrants, graduada universitària, pluriocupada, es troba en un moment desesperat quan es presenta a l’oferta de feina de cuidadora que ha publicat en John, un investigador universitari brillant amb paràlisi cerebral.
A mesura que aquestes quatre vides tan diferents col·lideixen i s’entrellacen, els rols s’intercanvien, s’inverteixen i exposen. La complexitat de cuidar i deixar-se cuidar: Qui està realment cuidant de qui? Qui ajuda a qui? S'ha d'aprendre a deixar-se ajudar?
Aquesta nova obra exquisidament original, honesta i divertida de la Martyna Majok, és una faula urbana sobre la solitud i la necessitat que tenim de cuidar-nos els uns als altres, explora la nostra necessitat de connectar i ser estimats per sobre de qualsevol diferència. Un text amb moments de gran inspiració i també de tendresa.

Premi Pulitzer 2018.