Data :
 18 de novembre
Hora: 20.30 h
Durada: 80'
Preu: 25 €
Descomptes: 15%: Carnet de la Biblioteca de Tàrrega;  20%:Tr3sc, Carnet Jove, majors de 65 anys, aturats i persones amb discapacitat; 5€: Menors de 18 anys

Fitxa artística: 
Companyia: Sala Flyhard
Autoria:
Carmen Marfà i Yago Alonso
Direcció: Carmen Marfà i Yago Alonso
Repartiment: Àngela Cervantes, Biel Duran, Laura Pau, Francesc Ferrer
 

Sinopsis
El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l'Eloi i la Sònia... és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.
LA PELL FINA parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però... què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d'humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.  

Nominacions:
XXVI Premios Max, Carmen Marfà i Yago Alonso, CANDIDATS a millor autoria revelació 
V Premis Teatre Barcelona, Carmen Marfà i Yago Alonso, millor text original i  millor espectacle de petit format
XXVIII Premis Butaca, Carmen Marfà i Yago Alonso, millor text original i millor espectacle de petit format