SPIDER-MAN: CREUANT MULTIVERS
3/07/2024 -  22 h -  Plaça de les Nacions Sense Estat
Animació


Sinopsis:
Miles Morales i Gwen Stacyes sumen forces amb la Spider-Society, protectora del Multivers, per fer front a un malvat molt poderós que amenaça de provocar una gran catàstrofe. Però l’equip no es posa d’acord sobre com fer front al desafiament i Morales haurà de replantejar-se què significa ser un heroi.

CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE EL TRÀILER
SABEN AQUELL
10/07/2024 -  22 h -  Plaça de les Nacions Sense Estat
Drama biogràfic
Sinopsis:  Pel·lícula sobre els primers anys de carrera de l'humorista Eugenio. Barcelona, ​​finals dels 60. Eugenio Jofra, un jove joier, coneix Conchita i el fletxat és instantani. Eugenio aprèn a tocar la guitarra per acompanyar Conchita, per a la qual cosa haurà de lluitar contra la por escènica. Comença així la carrera musical dels dos. Quan Conchita s'ha d'absentar durant dues setmanes de Barcelona, ​​convenç Eugenio que dugui les actuacions a terme tot sol. Quan torna, Eugenio ha esdevingut un fenomen de l'humor underground de la ciutat. De mica en mica, entre tots dos aniran construint el personatge: les ulleres, la camisa negra, el tamboret, les cigarretes i el got de tub, que es convertirà en un èxit inesperat en una Espanya deprimida que busca desesperadament riure's amb aquest singular còmic que comença tots els seus acudits amb 'Saben aquell que diu…".

CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE EL TRÀILER
EL MESTRE QUE VA PROMETRE EL MAR
24/07/2024 -  22 h -  Plaça de les Nacions Sense Estat
Drama històric

Sinopsis: 
  
Ariadna (Laia Costa) descobreix que el seu avi busca des de fa temps les restes del seu pare, desaparegut a la Guerra Civil. Decidida a ajudar-lo, viatja a Burgos, on estan exhumant una fossa comuna on podria estar enterrat.
Durant la seva estada, coneixerà la història d’Antoni Benaiges (Enric Auquer), un jove mestre de Tarragona que abans de la guerra va ser professor del seu avi. Mitjançant un innovador mètode pedagògic Antoni va inspirar els seus alumnes i els va fer una promesa: portar-los a veure el mar.

CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE EL TRÀILER
BARBIE
31/07/2024 -  22 h -  Plaça de les Nacions Sense Estat
Comèdia
Sinopsis:  Barbie (Margot Robbie) porta una vida ideal a Barbieland, allà tot és perfecte, amb xupi festes plenes de música i color, i cada dia són el millor dia. És clar que Barbie es fa algunes preguntes, qüestions força incòmodes que no encaixen amb el món idíl·lic en què ella i les altres Barbies viuen. Quan Barbie s'adoni que és capaç de recolzar els talons a terra, i tenir els peus plans, decidirà calçar-se unes sabates sense talons i viatjar fins al món real.

CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE EL TRÀILER