Tàrrega celebra de manera especial aquesta festa de la Castanyada amb una activitat pensada per a tots els públics. Tallers familiars i jocs infantils a la tarda, sopar popular amb concursos entre els assistents i música per a tots els gustos a l'Espai MerCAT durant la nit.
Activitats gratuïtes i obertes a tothom (excepte el sopar)


CARTELL AMB LA PROGRAMACIÓ

DILLUNS 31 D'OCTUBRE  · PLAÇA DE LES NACIONS SENSE ESTAT

> 18.30 h. TALLERS FAMILIARS i JOCS DE FUSTA

Taller de pintacares i slime a càrrec d'Anima'ns, una empresa formada per educadors que organitzen activitats, principalment per infants, i que complementaran amb Jocs de Fusta per passar la tarda/vespre.
En cas de pluja l'activitat es traslladaria a l'Espai MerCAT.

 
> 21.30 h. SOPAR POPULAR + CONCURS
Res millor que agafar forces per una nit de festa amb un sopar popular.
Llonganissa a la brasa, moniato al caliu, castanyes i una beguda. Preu: 10€. Cal reserva prèvia al següent enllaç: INSCRIPCIONS SOPAR CASTANYADA
Concursos entre els assistents i ambientació abans del concert.
En cas de pluja l'activitat es traslladaria a l'Espai MerCAT.

> 24.00 h. CONCERT DE CASTANYADA
L'Espai MerCAT acollirà el concert de la Festa de la Castanyada amb una proposta ben festival amb La Troupe, una banda de sis músics que recupera el so del mestissatge dels anys 90 ple de melodies ballables i varietat d'estils. A més, aquesta banda d’orígens catalans i balears estrena aquest primer treball anomenat 'Festisme'.
Acabaran la nit les sessions musicals de Dj Lupita, una punxadiscos que transita dels anys 80 fins avui combinant l'analògic amb el digital, la música d'abans amb la d'ara. I per últim Dj's Ruka, un trio targarí amb moltes ganes de festa i fer vibrar l'Espai MerCAT


Per a més informació podeu contactar al correu electrònic cultura@tarrega.cat o al telèfon 973 310 731.