Dilluns 15 de maig 17.00 h – Zona del Parc Esportiu
Dia de l'Infant a les atraccions i firetes
Descompte a preu reduït per gaudir del darrer dia de les atraccions i firetes al Parc Esportiu. Gaudeix com un infant amb aquesta promoció.

Divendres 19 de maig 20.00 h – Museu Tàrrega
La Nit dels Museus
Presentació del vídeo de dansa de Jarana a càrrec de Laia Santanach, un document visual enregistrat a les Sales Nobles de Cal Perelló.
Posteriorment sopar-concert amb Joan Marcià.
Organitza: Museu Tàrrega

Dissabte 20 de maig 20.30 h – Museu Trepat
Celebració 25è aniversari del Festival Paupaterres
Per a celebrar els 25 anys del Festival Paupaterres, l’associació organitzadora del festival ha proposat al grup ponentí, La Terrasseta de Preixens, per preparar un concert ben especial: repassar els seus temes més populars amb la col·laboració dels alumnes de vent de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega. Prèviament al concert (19.00 h) parlarem dels 25 anys del festival Paupaterres amb els seus protagonistes i brindarem per celebrar l’aniversari. En acabar el concert, més música amb Dj FAP  i foodtrucks per sopar amb accés gratuït. Preu concert: 5 euros.
Organitza: Regidoria de Cultura

Diumenge 21 de maig 13.00 h – Teatre Ateneu
Juguem Cantant
En el marc del 60è aniversari de la Coral Infantil Mestre Güell de Tàrrega, la capital de l’Urgell esdevé amfitriona de la trobada de corals infantils de la demarcació de Lleida. Amb la participació de 150 cantaires d’entitats de poblacions com Agramunt, Alguaire, Cervera, Lleida, i Tàrrega.
Organitza: Coral Infantil Mestre Güell

Divendres 26 i dissabte 27 de maig – Museu Trepat
Festival Embarrat
Del 26 de maig al 4 de juny tindrà lloc al Museu Trepat de Tàrrega la novena edició del festival Embarrat dedicat a la creació contemporània. Una programació artística l’eix de la qual enguany a girarà al voltant de la “Mare Terra”. Amb l’objectiu de contribuir a sensibilitzar la ciutadania sobre el moment inefable en què vivim, l’Embarrat convida a reflexionar en aquesta ocasió sobre els perjudicis que les societats han inferit al llarg dels temps al planeta Terra. Així, els dies 26 i 27 de maig s’oferirà una programació d’art, poesia, música i pensament des de les naus industrials del Museu Trepat activant els engranatges de la cultura. Les exposicions romandran obertes fins al 4 de juny. Més informació al web www.embarrat.cat

ACTIVITATS PRÈVIES DIJOUS 11 DIVENDRES 12 DISSABTE 13 DIUMENGE 14 DESPRÉS DE LA FESTA MAJOR