Matinal Motera
9.00 h. Zona de lleure Felip Robinat (Càmping Municipal)
Organitza: Club Esportiu Motards Tàrrega

23è Obert d’Escacs Sub-16 i Partides Ràpides Ciutat de Tàrrega
10.00 h. Plaça de les Nacions sense Estat
Organitza: Club d'Escacs Tàrrega

Firacoc 2023
De les 10.00 h a les 14.00 h i de les 17.00 h a 21.30 h Espai MerCAT
Amb la Festa Major torna la Firacoc, la parcel·la gastronòmica que Tàrrega dedica a les diverses varietats de coca de recapte i altres receptes de fleca com coca, panadons, orelletes, galetes o bunyols. Els expositors participants posaran a la venda els tradicionals cocs (escalivada, carabassó, samfaina, arengada...) al costat de propostes més innovadores. Delícies per al paladar que faran de l’Espai MerCAT un punt de referència per als gourmets.
Organitza: Regidoria de Promoció Econòmica

34a Trobada de Gegants i Capgrossos
11.00 h. Plaça de les Nacions sense Estat
Cercavila gegantera que és tot un referent per a les agrupacions folklòriques del país. La Fal·lera Gegantera de Tàrrega exerceix d’amfitriona de l’aplec, acostant fins a la capital de l’Urgell l’encís de la cultura popular. En arribar la comitiva a la plaça Major, s’oferiran les exhibicions de balls.
Recorregut: pl. Nacions sense Estat, c. Piques, c. Major, pl. Sant Antoni, c. Hospital, pl. Centenari, c. Santa Clara, av. Catalunya, c. Santa Anna, c. Carme, c. Torras i Bages, c. Agoders i pl. Major.
Organitza: Fal·lera Gegantera de Tàrrega

Picampanar
11 h, 13.30 h, 17 h i 20 h. Al campanar de l’Església Parroquial
L'Agrupament Escolta organitza aquesta tradicional visita al campanar de Tàrrega en el marc de la Festa Major. Podeu fer reserves enviant un correu a picampanar2023@gmail.com o trucant al 630744566.
Organitza: Agrupament Escolta de Tàrrega – Pioners i Caravel·les

39è Aplec de Sardanes
11.30 h. i 17.30 h. Plaça del Carme
Entreu a la rotllana dels Amics de la Sardana de Tàrrega i gaudiu al compàs de la dansa catalana sota la frescor dels plataners del Pati amb la participació de Cobla Tàrrega i Cobla Jovenívola d’Agramunt.
Organitza: Amics de la Sardana de Tàrrega

Solemne Ofici en honor de la Mare de Déu de l’Alba, patrona de Tàrrega
12.00 h. Parròquia de Santa Maria de l’Alba
Els cants propis de la festa aniran a càrrec de l’Orfeó Nova Tàrrega i dels músics i cantaires de la Parròquia.
Organitza: Parròquia de Tàrrega

Beat Open Air
A partir de les 12.00 h. Recinte Beat Open Air
10 hores de música electrònica a càrrec de djs com Hector Couto, Rafa Barrios, Bassel Darwish, Guille Placencia o Vidaloca.
Organitza: Beat Grup

Cafè concert i Ball amb l’Orquestra Selvatana
18.00 h. Plaça de les Nacions sense Estat
L'Orquestra Selvatana compta amb una gran posada en escena, ofereix la millor ambientació i garanteix a tots els assistents una vetllada inoblidable. Amb el seu nou espectacle recupera l’essència de les grans big bands i l’època daurada del swing. Dotze músics i quatre grans veus donen vida a una proposta única a mig camí entre el jazz i la música de ball, per a la qual han seleccionat alguns dels títols més inoblidables de tots els temps: New York, In The Mood, Mac the Knife, Fly me to the moon, Come fly with me, My Way…

Concert amb Perifèrics
19.00 h. Plaça Sant Antoni
Joan Bailon ‘Loncho’ i Eduard Ribera són els components de la formació de pop-rock urgellenca Perifèrics. En aquesta ocasió realitzaran un concert especial presentant el seu últim EP, No tinc ni cinc, acompanyats de bons amics músics com són Edu Escaño o Sisco Ayala. Perifèrics repassarà temes propis i adaptacions al català de grans clàssics del pop i el rock, un bon fer que ja han exhibit en nombrosos concerts arreu del territori.

Castell de focs
22.15 h. Llera del riu Ondara · Camp dels Escolapis
L'espectacle que proposa Pirotècnia Tomàs està creat pels seus dissenyadors especialment per a Tàrrega. Utilitzant els seus coneixements en la matèria, així com un sofisticat equip informàtic amb les últimes tecnologies en disseny d’espectacles pirotècnics, creen un espectacle de focs artificials amb quatre parts fonamentals: combinació, dinamisme, colorit i espectacularitat.

ACTIVITATS PRÈVIES DIJOUS 11 DIVENDRES 12 DISSABTE 13 DIUMENGE 14 DESPRÉS DE LA FESTA MAJOR