Matinal de bàsquet 3x3
9.30 h. Pavelló Club Natació Tàrrega
Equips masculins, femenins i mixtes participen en aquesta matinal lúdica i esportiva on el bàquet esdevé el protagonista.
Organitza: Club Natació Tàrrega

Gimcana 'Ral·li Fotogràfic Familiar'
11.00 h. Museu Tàrrega
Et coneixes la ciutat com ningú, sabries descobrir els racons amagats? Et proposem un ral·li fotogràfic familiar perquè utilitzant la càmera del mòbil participis en aquesta gimcana per a tots els públics. Inscripcions a la gimcana AQUÍ

Picampanar
11.30 h, 17 h i 18.30 h. Al campanar de l’Església Parroquial
L'Agrupament Escolta organitza aquesta tradicional visita al campanar de Tàrrega en el marc de la Festa Major. Podeu fer reserves enviant un correu a picampanar2023@gmail.com o trucant al 630744566.
Altres passis i dies: dissabte 13 de maig a les 11 del matí, 2/4 de dues, 2/4 de 5 i a les 6 de la tarda; diumenge 14 de maig a les 11 del matí, 2/4 de 2 i 5 de la tarda i a les 8 del vespre.
Organitza: Agrupament Escolta de Tàrrega – Pioners i Caravel·les

Jocs Infantils amb Xou's Produccions
12.00 h. Plaça de les Nacions sense Estat
Jocs gegants individuals i col·lectius per als més petits de la casa a càrrec de Xou's Produccions. Un assortiment de propostes tradicionals, d’enginy, habilitat, precisió i punteria. A més, aquesta vegada es complementarà amb un magnífic ‘Espai Bombolles’, un món d’activitats per poder fer bombolles gegants, minúscules i fins i tot posar-se dins una gran bombolla. 

Concert orquestra de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega i vermut popular
13.00 h. Plaça de les Nacions sense Estat
Aquest concert anirà a càrrec de de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega i, més concretament de l’agrupació que forma l'Orquestra de Vent.

Ball amb l’Orquestra Mediterránea
18.00 h. Plaça de les Nacions sense Estat
Es defineixen com la gran orquestra en petit format. L'Orquestra Mediterránea ofereix un repertori molt ampli en tot tipus de gènere. La seva versatilitat i el seu gran directe no deixen indiferent a ningú interpretant cançons d’ara i de sempre. És una de les formacions més contractades a nivell nacional.

Espectacle Zum!!! amb La Tresca i La Verdesca
18.30 h. Plaça Sant Antoni
Zum!!! és un espectacle musical d’animació amb cançons i danses, de proposta participativa i divertida de La Tresca i La Verdesca. El repertori és de creació i composició pròpies i s’adapta a les característiques del públic i de la festa.

Holi Colors amb HoliBlue
20.00 h. Llera del riu Ondara
Amb un dj i un animador la Festa HoliBlue manté l’esperit original d’aquestes celebracions on els colors i el bon ambient creen un clímax festiu per compartir en comunitat.
Organitza: Holi Blue

Concert amb el grup Coco, La Queency i Festa Flaix Fm amb Dj Anna Gisbert i Dj Miquel González
22.30 h. Plaça de les Nacions sense Estat
· 22.30 h Coco és apoderament femení, és festa gamberra, és intensitat i diversió. Coco són quatre figures carregades de flow i de connexió brutal amb el públic, que us portaran de viatge pels grans hits que tots hem cantat tantes vegades de festa. Una proposta única, irreverent, exòtica i original que no deixa indiferent a ningú.
· 23.45 h La Queency fa temps que trepitja fort al pop urbà amb una aposta musical rotunda i sense complexos. Es va donar a conèixer la tardor de 2019 amb la cançó Urkinaona, inspirada en les protestes contra la sentència del judici del procés i, després de diversos senzills, el 25 de juny de 2021 va publicar de forma independent la mixtape de debut Pussy roig. Les seves lletres tracten sobre les coses que viu, sovint influïdes per problemàtiques socials. També sovinteja les referències a temes sexuals, amb un caràcter despreocupat i sempre des del punt de vista d'una dona apoderada, en són clars exemples els temes Posa't rumantik o Costa Brava.
· 01.00 h Festa Flaix amb Anna Gisbert i Miquel González, dos joves DJs de l’emissora dance i techno de Catalunya especialitzats en fer vibrar a la gent a través de la música urbana, en especial el reggaeton i el dembow. Es caracteritzen per les seves ganes i entusiasme per la música i destaquen per l’energia que impregnen a les sessions, fins el punt de no trobar el moment de parar! A la festa hi haurà sortejos de samarretes entre els assistents.

ACTIVITATS PRÈVIES DIJOUS 11 DIVENDRES 12 DISSABTE 13 DIUMENGE 14 DESPRÉS DE LA FESTA MAJOR