Programa especial de ràdio #FMTÀRREGA
De 9.00 h a 12.00 h. Al Laberint, cruïlla del c. Carme amb c. Santa Anna
Les ones de Ràdio Tàrrega retransmetran entrevistes als protagonistes principals d’aquests dies. Es podrà seguir al dial 92.3 FM o posteriorment al podcast de l'emissora.
Organitza: Ràdio Tàrrega

Repic de campanes i sirollada amb Diables de BAT
12.00 h. Campanars de Tàrrega i Església Parroquial (plaça Major)
Els campanars de la ciutat ofereixen un esclat de sons que clou amb els petards del grup de Diables de BAT a l'Església Parroquial.
Organitza: Diables de BAT

Dinar popular
13.00 h. Plaça de les Nacions sense Estat
Agafa forces per aquests dies de Festa Major amb un dinar popular a la plaça de les Nacions sense Estat preparat per l’Associació Alba i La Soll. Cal inscripció prèvia al dinar. Inscripció AQUÍ
Organitza: Associació Alba 

Picampanar
18.00 h, 19.30 h i 20.30 h. Al campanar de l’Església Parroquial
L'Agrupament Escolta organitza aquesta tradicional visita al campanar de Tàrrega en el marc de la Festa Major. El mateix dijous al passi de 2/4 de 9 del vespre el programa de podcast ‘El Pati’ oferirà una retransmissió del seu programa en directe.
Podeu fer reserves enviant un correu a picampanar2023@gmail.com o trucant al 630744566.
Altres passis i dies: divendres 12 de maig a 2/4 de 12 del migdia, 2/4 de 2 i a les 5 de la tarda i 2/4 de 8 del vespre; dissabte 13 de maig a les 11 del matí, 2/4 de dues, 2/4 de 5 i a les 6 de la tarda; diumenge 14 de maig a les 11 del matí, 2/4 de 2 i 5 de la tarda i a les 8 del vespre.
Organitza: Agrupament Escolta de Tàrrega – Pioners i Caravel·les

L’Eixideta
18.30 h. Plaça Major
Concedim el protagonisme als petits de la ciutat, amb una cercavila de cultura popular pel centre de la ciutat. La celebració s’obrirà amb l’encesa de la tronada que la duran a terme l’alcaldessa, el regidor de Cultura i la Coral Infantil Mestre Güell, en motiu del seu 60è aniversari. El pregoner tradicional apareixerà amb els Macers, encarregats durant el segle passat d’obrir pas a la comitiva municipal. Al seguici participaran també l’Àliga Petita de Tàrrega, els Targalets, la Targafera el Ball d’Arquets Infantil, la Coral Infantil Mestre Güell, els Nans, els Gegants de Tàrrega, els Gegants Tararots, el Diables infantils de BAT, els Bastoners Petits de l’Esbart Albada i els Gegantons de les escoles, fent costat als elements del folklore local. L’itinerari finalitzarà a la plaça Major, on els menuts oferiran la seva versió de l’Eixida, la dansa típica de Tàrrega, entre altres balls. L’acte també comptarà amb la participació del Cacauero i la Rubinada.
Organitza: Associació Guixanet

Pregó de Festa Major
20.30 h. Sala de Plens de l'Ajuntament de Tàrrega
El pregó d'aquest any anirà a càrrec d'Anna Salvadó Figueras, presidenta de l'Esbart Albada que commemora el 70è aniversari de l'entiat targarina.

Sessió Musical amb Dj Jordi Vila
24.00 h. Plaça de les Nacions sense Estat
Jordi Vila és un DJ imprescindible de la nit targarina. Actiu en moltes entitats i associacions, les seves sessions barregen el dance més comercial amb el techno més conegut. Cançons que fan un repàs dels hits més ballables per a un públic heterogeni.

ACTIVITATS PRÈVIES DIJOUS 11 DIVENDRES 12 DISSABTE 13 DIUMENGE 14 DESPRÉS DE LA FESTA MAJOR