Amb l'objectiu de difondre la dansa entre la ciutadania, des de fa 11 anys organitzem activitats amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, entre elles la Marató de Dansa. Enguany ho tornarem a celebrar amb les entitats que es dediquen a qualsevol tipus de dansa i moviment: esportiva, artística i tradicional, les quals ens oferiran una exhibició dels seus millors treballs. 
  • Centre Esportiu Sant Jordi
  • Complex Piscina Tàrrega
  • Esbart Albada
  • Estudi de dansa Tàrrega
  • Grup de Dansa de l'Associació Alba
  • Gyas Club Tàrrega
  • Sevillanes Tàrrega 

La Marató és una activitat oberta a tota la ciutadania, si hi vols participar només cal que ens escriguis a cultura@tarrega.cat i ens posarem en contacte amb tu.

DANSA AL TEATRE ATENEU
Acabarem de celebrar el Dia Internacional de la dansa amb l’espectacle Tempus Fugit de la Companyia de dansa LaMov.
Lloc : Teatre Ateneu 
Hora : 20.30 h
Durada : 60 min.

LaMov és una companyia de dansa que va néixer el 2008 a Saragossa sota la direcció de Víctor Jiménez. En el seu repertori trobem diversitat de coreografies: obres clàssiques com El Trencanous, La Bella Dorment, La Ventafocs o El Trovador, i obres més contemporànies de coreògrafs com Itzik Galili, Sharon Fridman, Rodovalho o Francisco Lorenzo. Amb tots aquests espectacles LaMov ha estat present a Miami (EUA), França, Itàlia, Gran Bretanya o Alemanya.
 
SINOPSI:
A Tempus fugit el pas del temps i la seva fugacitat serveixen de base per a aquest nou espectacle que se suma a la quinzena que LaMov ha estrenat al llarg de la seva trajectòria, a Târrega és el segon espectacle que presenten al Teatre Ateneu després de l’èxit de Terrenal dins de la 25a Temporada, l’any 2019. A Tempus fugit els moviments dels ballarins són explosius, dinàmics, a estones extremes i infinits. L’espectacle, amb música de Vivaldi revisada per Max Richter i Jorge Sarnago, és un viatge frenètic, apassionant i fins i tot dolorós, que representa el pas de la vida i el que hi deixem al nostre pas. Tempus fugit és bellesa, és amor, és dolor, és riure, és cendra.

Venda anticipada d'entrades a : www.culturatarrega.cat, a la Botiga del Museu ( c. Major, 11) i a Taquilla 1 hora abans de la funció.
 

    

Començarem aquesta 11a Marató de dansa amb la lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dansa que aquest any ha anat a càrrec de Toni Jodar i Beatriu Daniel. El Manifest serà llegit per Elisabet Talavera que serà la nostra presentadora en aquesta edició.

De moment han confirmat la seva participació: