LA FAMILIA QUE TU ESCULLS
19/07/2023 -  22 h -  Plaça de les Nacions Sense Estat
Comèdia


Sinopsis:
En Zak és un jove amb síndrome de Down que s’escapa de la residència on viu perquè té un somni: convertir-se en un lluitador professional! Un seguit de circumstàncies faran que conegui en Tyler, un delinqüent que també ha fugit i que es convertirà en el seu entrenador i en el seu amic. També participarà d’aquesta aventura l’Eleanor, una infermera una mica peculiar...
CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE EL TRÀILER
SURO
26/07/2023 -  22 h -  Plaça de les Nacions Sense Estat
Drama rural


Sinopsis: 
 Una parella jove, l'Elena i l'Ivan, hereta una explotació de suro a l'Alt Empordà. Com a propietaris forasters, somien amb construir una vida justa i sostenible, però descobriran que els seus ideals xoquen de cara amb la imperiosa necessitat de guanyar diners. Comencen aquesta vida neorural i s'enfronten a la duresa de les peculiaritats de la lleva del suro en un entorn que els posarà a prova.
CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE EL TRÀILER
MÒMIES
02/08/2023 -  22 h -  Plaça de les Nacions Sense Estat
Animació


Sinopsis: 
 Segueix tres mòmies que acaben al Londres actual i s'embarquen en un viatge a la recerca d'un antic anell pertanyent a la família reial, robat per l'ambiciós arqueòleg Lord Carnaby.
CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE EL TRÀILER
UN CEL DE PLOM
09/08/2023 -  22 h -  Plaça de les Nacions Sense Estat
Drama històric


Sinopsis: 
 Després d'haver estat empresonada per l'exèrcit alemany, Neus Català torna a França després de l'alliberament dels camps nazis el 1945. Mentre recupera la seva llibertat, aquesta jove republicana feminista, rememora els fets viscuts un any abans: quan un grup de dones va sabotejar a Txecoslovàquia la fàbrica de producció de bales en què els nazis les forçaven a treballar. Van ser conegudes com El Comando de Gandulas. Però la veritable resistència de Neus Català comença ara: la lluita per la memòria.
CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE EL TRÀILER
​​​​​​​