06/07/2022 · 22.00 h | Mironins (animació) -> SESSIÓ SUSPESA AJORNADA AL 3/8/22
Direcció: Mikel Mas Bilbao i Txesco Montalt
Sinopsi: Tres gotetes de pintura, amagades als quadres de Joan Miró, s'escapen durant la nit per viure aventures trepidants que posaran a prova la seva creativitat.
 


13/07/2022 · 22.00 h | Sis dies corrents ( comèdia)
Direcció : Neus Ballus
Repartiment:  
Valero Escolar, Mohamed Mellali, Pep Sarrà
Sinopsi: Valero, Moha i Pep són treballadors d’una petita empresa de fontaneria i electricitat a les afores de Barcelona. “Sis dies corrents” narra com és una setmana de les seves vides i les vivències que hi ha darrere de cada reparació, construint el relat a través de la relació que s’estableix entre els operaris i els seus clients. Una comèdia tendra, natural i plena de carisma.
 

20/07/2022 · 22.00 h | Escape Room( comèdia)
Direcció: Hèctor Claramunt
Repartiment: 
Joel Joan, Ivan Massagué, Paula Vives, Mònica Pérez i Ferran Carvajal
Sinopsi:  Una comèdia esbojarrada que situa els quatre protagonistes dins d'un espae room, una de les opcions d'oci més de moda actualment. Les dues parelles hauran de posar a prova la seva amistat i intentar sortir superant proves tan enginyoses i divertides com a perilloses. “ESCAPE ROOM: LA PEL·LÍCULA” és la comèdia catalana de l'any, que combina elements de thriller i grans dosis d'humor per reflexionar sobre com els éssers humans actuem davant de situacions límit, el joc de confiança en els rols de parella i el equilibri entre la veritat i la mentida.
 


27/07/2022 · 22.00 h | Alcarràs ( drama)
Guanyadora de l'Os d'Or del Festival de cine de Berlín
Direcció:
Carla Simon
Repartiment: Jordi Pujol Dolcet, Anna Otín, Xenia Roset, Albert Bosch, Ainet Jounou, Josep Abad, Montse Oró, Carles Cabós, Berta Pipó
Sinopsi:  A llarg de generacions, la família Solé, cultiva una gran extensió de presseguers a Alcarràs, una petita localitat rural de Catalunya. Però aquest estiu, després de vuitanta anys cultivant la mateixa terra, potser serà la seva darrera collita.