L’Ajuntament de Tàrrega tornarà a organitzar la festa de cap d’any a la ciutat el pròxim 31 de desembre. La cita començarà a la 1 de la matinada, quan s’obriran les portes de l’Espai MerCAT per acomiadar el 2023 i donar la benvinguda al nou any amb la música proposada sota la marca ‘El Jaleito 2024’. Des de la Regidoria de Cultura s’estava treballant en un nou format de la celebració mentre que el Pub La Via i el grup Bonöbo tenien intenció d’organitzar una altra festa a la ciutat. És per això que s’ha optat per unir forces.

Una de les principals novetats és precisament aquesta col·laboració amb un local d’oci de la capital de l’Urgell, que aposta per un format únic i especial per una vetllada tan assenyalada. La proposta pretén atraure un nou públic amb una ambientació i decoració que millori l’experiència dels assistents. Per aquest motiu, enguany l’accés serà de pagament amb una entrada a preus populars que oscil·len entre els 10 i els 15 euros. Una zona VIP arrodonirà la sala, que transformarà l’Espai MerCAT en una autèntica discoteca amb música per a tots els gustos.

Amb aquesta nova concepció del Cap d’Any, la música es complementarà amb un photocall per a l’ocasió, bosses de cotilló per a tothom i servei de guarda-roba inclòs amb l’accés, que també comptarà amb una consumició a l’entrada. Més endavant es comunicaran més sorpreses que arrodoniran una de les nits més celebrades. Les entrades ja són a la venda i es poden adquirir a l’enllaç Festa de Cap d'Any 2024. Més informació al perfil d’Instagram @eljaleito_official.

Descarrega't el cartell

Indicacions per accedir al recinte:
• Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats de pare, mare o tutor legal.
• No es pot fumar dins el recinte.

Per qualsevol altre dubte o consulta podeu fer-ho a cultura@tarrega.cat o trucar al 973310731 (de 9h a 15h de dilluns a divendres).