NÜSHU
Cia. Capicua
01/07/2023 -  20 h -   Altet     

Sinopsis: Una fàbrica antiga, una màquina de cosir, una escala aèria, roba reciclada, un pal, bobines de fil, una corda i cinc dones… Acròbates que cusen, ballen, rien i s'enfilen. NüShu és un llenguatge a través del cos, del silenci, del caos, un llenguatge entre mares, àvies, filles i companyes.
Un espectacle sensible, humà i divertit.
 

OFF
Fadunito Produccions, S.L
16/07/2023 -  19 h -   Santa Maria de Montmagastrell

Sinopsis: Un retrobament d’allò més esperat. Dos amics d’infància i un regal per recordar vells temps. Les coses, però, han canviat. El contacte, les converses i les rialles ara depenen d’un aparatet que tots portem a la butxaca. Un espectacle pensat per públic familiar, que amb tons clownescos i amb clau  ‘humor gestual, et farà replantejar-te l’ús dels aparells eletrònics.

COSSOC
Magí Serra & Anamaria Klajnšcek
22/07/2023 -  20 h -   La Figuerosa 

Sinopsis: COSSOC és un duet de dansa per carrer. És una col·laboració entre un ballarí de Catalunya i una ballarina d’Eslovènia. És una coreografia hipnòtica plena d’imatges suggerents del que poden fer dos cossos en constant equilibri. Un moviment de recerca sobre la complexitat i la simplicitat d’una relació. Una finestra d’observació i curiositat per l’espectador, frontera entre un espai públic i privat.
Establint una relació íntima, els dos intèrprets creen una connexió forta, des d’on poder interpel·lar l’entorn i integrar-se amb l’espai. La peça porta al públic per un camí de calma i escolta. Potser la peça no és res més que la recerca d’un lloc on trobar-se amb tranquil·litat.
 

LA VISITA DE LA VELLA DAMA
El Celler d'Espectacles
29/07/2023 -  22 h -   Claravalls

Sinopsis: Clara Zachanassian torna a la seva ciutat natal, Güllen, per tancar una ferida oberta fa 45 anys. Durant aquest temps, ella s’ha enriquit i, curiosament, la ciutat ha caigut en la misèria. Els gullenencs l'esperen il·lusionats, sobretot l'Alfred ILL, el seu amor de joventut. Tots tenen l'esperança que la Clareta els tregui de la ruïna. Però ningú dóna res a canvi de res...